Roulette tips

Roulette är ett turspel och som med alla turspel så innebär det att slumpen har en stor påverkan på vem som vinner och inte. Turspel är populära för att de ofta har väldigt enkla regler, det är lätt att sätta sig in i reglerna för Roulette trots att man aldrig har spelat Roulette tidigare. Det krävs inte att man lär sig några komplicerade strategier eller taktiker för att få chans att vinna, som med Poker eller Black Jack. Dock är det också så att med turspel så är det svårt att hitta någon smart strategi för att kunna öka sina vinstchanser. Det går aldrig att förutsäga vilket nummer som kommer att bli nästa vinnande nummer, eller vilken färg som kommer upp härnäst. Så hur kan man då göra för att öka sina vinstchanser när man spelar roulette på ett casino?

  • Ett grundläggande tips är nog att bestämma sig för en spelbudget och hålla sig till denna. Då kommer man i alla fall inte att ha dåligt samvete för att ha spenderat för mycket pengar.
  • Välj ett Roulettbord där satsningarna passar dig budget. På så sätt kan man spela längre utan att förlora hela spelkassan på bara några omgångar.
  • Sprid ut satsningarna. Många som spelar på Roulette använder sina turnummer när de satsar, men det kan oftast vara mer lönsamt att tänka lite mer strategiskt när det gäller satsningarna.
  • Om man vill öka sina vinstchanser bör man överväga att göra större delen av sina satsningar på Even Money Bets och Outside Bets. Visserligen ger de lägre utbetalningar, men då är sannolikheten att man vinner satsningarna större.
  • Var inte girig. Om man vinner bör man lägga undan en del av vinsten, kanske till och med plocka ut pengarna från spelkontot, istället för att satsa hela vinsten och hoppas på att man har turen med sig en gång till. Det har man nämligen sällan.
  • Sist men inte minst. Välj Europeisk Roulette före Amerikansk Roulette eftersom den europeiska varianten erbjuder bättre odds än den amerikanska varianten. I Europeisk Roulette är chansen att huset vinner 2,7 procent, medan chansen att huset vinner är 5,26 i Amerikansk Roulette.